Vi byggde din bil. Låt oss berätta vilka däck du ska ha.

Ungefär som fyra handflator. Det är all kontakt bilen har med vägen. Med rätt däck kör du både säkrare och tryggare. Vi som byggt din bil vet vilka som är bäst för just den och dina körförhållanden. Sök rätt däck till din Volvo nedan.

Prata däck med en Volvoexpert

Din Personliga Servicetekniker är specialutbildad på Volvo och vet vilka däck och fälgar som passar på din Volvo. Besök oss och prata däck, fälgar och hjulskifte med en expert. Du får alltid goda råd och bra erbjudanden. Välkommen in!

En enklare och förmånligare däckaffär med CarPay

Om du betalar allt kring dina däck med appen CarPay och Volvokort kan du dela upp köpet på fyra månader – helt utan ränta och avgifter. Dessutom får du bonus som smidigt samlas i CarPay och kan lösas in vid till exempel däckköp, däckbyte eller mot däckhotell.

Kom igång med din smarta bilekonomi på några minuter. Ladda ner CarPay, ansök om Volvokort direkt i appen och invänta bekräftelse.

Däck och fälgar i alla dimensioner

Volvo är en av Sveriges största återförsäljare av personbilsdäck. Vi har ett långt och nära samarbete med de ledande leverantörerna av premiumdäck vilket bland annat innebär att de däck vi inte har i lager tar vi hem snabbt, oftast till dagen efter. Söker du nya fälgar till din Volvo har vi dessutom Originalfälgar för alla smaker och dimensioner. Fälgar byggda för just din Volvo.

Våra däcktjänster

Hjulskifte
Vi hjälper dig att skifta till sommar- eller vinterhjul. Volvoteknikerna drar alltid fast däcken med rätt moment och ser över skicket på dina däck så att din bil rullar tryggt och säkert.
Däck och fälgar
Vi på Volvo samarbetar med de ledande däckleverantörerna och har däck som är perfekt anpassade för varje Volvomodell. Lika viktiga som däcken är fälgarna. Volvo Originalfälgar ger bilen perfekt balans och bromsarna rätt kylning.
Hjulinställning
Om du kört in i en trottoarkant eller ner i ett potthål i vägen kan vi hjälpa dig med en fyrhjulsinställning. Du tjänar snabbt in kostnaden då dina däck håller betydligt längre samtidigt som din bil säkrare och skönare att köra.
Däckhotell
Förvara dina däck i vårt däckhotell. Rengöring av däck och fälg, montering, kontroll av mönsterdjup och lufttryck ingår alltid.