Volvo Originalservice

Volvo Originalservice

Volvo Originalservice

Vad är speciellt med Volvo Originalservice?

Hos våra verkstäder blir din bil servad med noggranna metoder, av en Personlig Servicetekniker som har specialutbildning på Volvo och bara använder säkra och pålitliga Originaldelar. Anledningen är enkel: det gör att din Volvo fungerar bättre – och längre. Och att du får ett bilägande som är bekvämt, tryggt och ekonomiskt smart.
Det är bekvämt
Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.
Det är tryggt
Olja, filter och andra delar som byts är naturligtvis Volvo Original, inget annat garanterar samma säkerhet och livslängd. Som extra trygghet ingår också alltid ett års servicegaranti när du servar bilen hos Volvo.
Det är en bra affär
Den grundliga servicen gör att vi ofta hinner justera små problem innan de hinner bli stora utgifter. Att göra Volvo Originalservice ger dig också i regel bättre betalt den dag du väljer att sälja eller byta in bilen.

Volvo Originalservice
från ca 199 kr/mån

Volvo Originalservice
från ca 199 kr/mån

Volvo Originalservice
från ca 199 kr/mån

Allt som är extra ingår i priset.

Din Personliga Servicetekniker är kärnan i Volvo Originalservice. Men du får även tillgång till en rad andra tjänster som gör både ditt verkstadsbesök och livet med bilen smidigare. Till exempel ingår fri uppdatering av bilens mjukvara och Volvo Assistans i ett år – helt utan extra kostnad.
Personlig Servicetekniker
Din Personliga Servicetekniker gör allt från att ta emot din bokning, utföra arbetet och ansvara för mottagning och utlämning till att svara på frågor kring den service eller de reparationer som utförts.
Fria Uppdateringar
Serviceinlämningen går snabbt och risken för missförstånd är liten när du träffar personer som är experter på just Volvo. Du har också tillgång till en Personlig Servicetekniker som lär känna din bil i detalj och vet vad den behöver.
Volvo Assistans
Som extra trygghet ingår ett års förlängning av Volvo Assistans (värde 495:-) fram till dess att bilen är tio år. Skulle du ha oturen att bli stående längs vägen ordnar vi med allt från däckbyte till bärgning och boende. Volvo Assistans gäller i alla Västeuropeiska länder och vid de allra flesta stillestånd. Ring för support. Sverige: 020-55 55 66 Utomlands: +46 31 51 83 35
Volvo Originaldelar
Din Volvo är tillverkad av mer än 5 000 högkvalitativa delar med lång livslängd. Om någon av dem skulle behöva bytas ut är alltid det pålitligaste valet Volvo Originaldelar – samma delar som bilen är byggd av. Volvo Originaldelar garanterar både delarnas funktion och säkerhet och är självklart det enda som används hos Volvos Auktoriserade verkstäder.
Ett års garanti
Som extra trygghet får du alltid ett års garanti på servicen. På så sätt kan du vara säker på att vi följt serviceprotokollet och att arbetet är fackmannamässigt utfört. Skulle du upptäcka något fel på det vi åtgärdat, justerar vi naturligtvis detta kostnadsfritt. Garantin gäller hos din Auktoriserade Volvoverkstad och i 12 månader efter servicetillfället.

Reparationer att lita på - med Volvo Original.

Hos våra verkstäder sker alla reparationer med Volvo Original reservdelar, tillverkade efter exakt samma specifikationer som de vi använde när vi byggde bilen i fabriken. För bilar äldre än 6 år erbjuder vi specialpriser på arbete och delar.

Fler tjänster som din tekniker kan hjälpa till med.

Allt som har med däck och fälg att göra
Vad många inte vet är att Volvo är Sveriges största återförsäljare av däck. Det kräver förstås att vi även erbjuder allt runt omkring. Hjulskifte, däckhotell, kontroll av lufttryck och däckens kondition – allt till bra pris med hög servicegrad.
Hyrbil och hämtservice
Boka hyrbil till förmånligt pris i samband med service så slipper du vara utan bil. Vissa Volvohandlare erbjuder även hämta/lämnaservice. Tjänsten innebär att din bil hämtas när det är dags för service och återlämnas till dig när den är klar.
Laga stenskott för 100:-
I dagens Volvobilar sitter de flesta säkerhetssystem i direkt anslutning till vindrutan och de påverkas av stenskott och sprickor. Vid lagning gör vi det enligt Volvos säkerhetskrav, med ett resultat som du kan lita på. Har du bilförsäkring från Volvia kostar det bara 100:- i självrisk.
Dela upp betalningen fritt
Med Volvokort kan du dela upp betalningen för ditt verkstadsbesök på fyra månader. Ingen ränta. Inga avgifter.
Volvo Bilvård
Många mil på vägen i ett hårt klimat tar ut sin rätt och precis som du behöver bilen en paus ibland. Välj det paket som passar dig bäst – Volvo Bilvård Small, Medium eller Large.